FAQ Naha anjeun henteu tiasa ngukir dina kaca sareng bahan anu ngeunteung?

Laser bakal ngeunteung ngalangkungan gelas sareng tiasa nyababkeun karuksakan panon anjeun atanapi bagian sanés.