FAQ Nalika sirah alat parantos dipanaskeun, nozel henteu dipanaskeun sareng tetep dina suhu kamar sadaya waktos?

Tabung manaskeun rusak, kedah ngagentos tabung manaskeun; Kanggo ngagentos tabung Cabut sirah alat, kanggo terang prosés pembongkaran mangga tingali pidéo na ti 3:19 menit.
Upami tetep henteu ngarengsekeun masalah anjeun, mangga kontak Dukungan kami.