FAQ Nalika nyetak, kumaha cara ngatasi kipas sirah alat anu teu tiasa dianggo?

Nyitak file uji anu saluyu dina kartu SD sareng titénan naha kipasna diputer normal: upami éta muter normal, aya masalah file Gcode sareng kedah diiris deui; upami éta henteu tiasa diputer normal, kipas sareng komponén éléktronik sanés gagal. Mangga kontak ka Dukungan kami.