FAQ Naon anu kedah diperhatoskeun nalika percetakan CNC?

Ukiran CNC sareng panggilingan alat panggilingan ngandung motor gancang-gancang, operasi anu henteu leres tiasa nyababkeun patok alat, nganggo kacamata nalika nganggo;
Entong beroperasi tanpa jaga;
Prosedur dina panduan operasi gancang atanapi manual kedah leres-leres diturut.