FAQ Naon jinis perangkat lunak nyiksikan anu Disayogikeun? Naha urang tiasa nganggo Cura, Simplity3d sareng perangkat lunak nyiksikan anu sanés? Kumaha ngonpigurasikeunana?

Anjeun bakal nampi parangkat lunak dina kartu SD kami. Pikeun diunduh mangga buka halaman wéb resmi kami:  https://www.ecubmaker.com/uploads/b1e09a4a.zip

Henteu disarankeun nganggo parangkat lunak sanés, sareng kagagalan mesin anu disababkeun ku ngagunakeun parangkat lunak sanés kedah ditanggung ku pangguna. Upami anjeun leres-leres kedah nganggo perangkat lunak anu sanés, mangga kontak sareng Dukungan kami.