产品页banner
Produk anu nyayogikeun kabutuhan kasihatan penduduk. Numutkeun ka WHO, produk ieu kedah sayogi "sepanjang waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu saluyu, kalayan kualitas anu pasti sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampu ku masarakat sareng masarakat".