Termokopel

Pedaran pondok:

EcubMaker 3D Printer Spare Parts Thermocouple with Sensor (32 ~ 500 ° F) 24V
Ngaran mérek: EcubMaker Panjang: 120cm Warna: Bulao Tipe: sirah tambaga Karakter: ngukur suhu nozel tepat, sareng tanggapan dina waktos panggunaan: cocog pikeun printer Flashforge 3d, printer EcubMaker 3d, DIY RepRap sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

2 1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami