产品页banner
Produk anu nyayogikeun kabutuhan kasihatan penduduk. Numutkeun ka WHO, produk ieu kedah sayogi "sepanjang waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu saluyu, kalayan kualitas anu pasti sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampu ku masarakat sareng masarakat".

Suku cadang

  • Thermocouple

    Termokopel

    EcubMaker 3D Printer Spare Parts Thermocouple with Sensor (32 ~ 500 ° F) 24V
    Ngaran mérek: EcubMaker Panjang: 120cm Warna: Bulao Tipe: sirah tambaga Karakter: ngukur suhu nozel tepat, sareng tanggapan dina waktos panggunaan: cocog pikeun printer Flashforge 3d, printer EcubMaker 3d, DIY RepRap sareng sajabina.