Hoyong ngadamel Prototype nganggo Printer 3D? The Ultimate Educational 3D Printer

EcubMaker TOYDIY 4-in-1 3D Printer sanés ngan ukur alat pinter tapi tiasa janten alat Pendidikan pikeun ngajar di kelas. Di dunya modéren ieu, sadayana janten réalistis sareng praktis. Sadaya studi janten épéktip ti kantos. Generasi anyar urang aranjeunna ngagaduhan seueur kabébasan inpormasi sareng kami. Aranjeunna ngaksés ka sadaya dunya ngan ukur dina toél ramo. Pikeun nyandak kanyataan ieu Industri 3D ogé janten langkung maju. Tim P&P Pangalaman kami ngembangkeun 4-in-1 ieu 3D Printer pamungkas pikeun ceuli anu énggal ieu. Ieu tiasa janten inspirasi pikeun Industri 3D. Printer ieu mangrupikeun printer 3D anu ramah-pangguna. Sangkan sadaya jenis jalma tiasa ngaraosan damel sareng Printer kami. Parangkat lunak anu kami ngembangkeun ku form EcubMaker mangrupikeun parangkat lunak anu kualitas luhur sareng gampang dijalankeun modélna. Anjeun bakal ngaraos betah pisan dianggo éta kalayan seueur sumber dina éta.

wef

Kamari urang ngagaduhan sababaraha gambar ti salah sahiji konsumén urang. Aranjeunna masang sababaraha TOYDIY 4-in-1 3D Printer di kelasna pikeun ngajar muridna ngeunaan 3D Printing. Aranjeunna ngarancang modél nyalira sareng nyobian ngadamel 3D Printing. Heran aranjeunna parantos ngalakukeun padamelan anu saé. Aranjeunna resep ngadamel sareng diajar dina waktos anu sami. Éta tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun ngadamel prototipe kalayan henteu hariwang. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel proyék sains ogé. Sabenerna, ieu misi utama kami. Kami hoyong nyebarkeun ideu kami ka penjuru dunya. Ukuran mesin ieu ogé kompak pisan pikeun disetél dina lingkungan kelas. Ieu conto anu aranjeunna parantos dilakukeun ku mesin urang.

rht

Anjeun ogé wilujeng sumping kanggo ngabagi carita anjeun ka kami. Kami hoyong ngabagjakeun pangguna. Kami di dieu pikeun ngadukung anjeun ku sadayana anu anjeun pikahoyong tina kami.

Senang ngadamel

Cinta sareng Hormat…

Tim EcubMaker


Waktos Post: Jul-24-2020