Minuhan Printer 3D 4-in-1 3D munggaran di dunya

Kumaha saur anjeun saatos nguping kecap "3D Printer"? Paling umum warna FDM tunggal atanapi kadang dual. Waktos anu sami beuratna beurat teuing pikeun gampang diangkut atanapi seueur hal anu kedah dilakukeun pikeun 3D Percetakan Pangalaman anu suksés!

Émut ieu dina pikiran, EcubMaker Mawa desain 4-in-1 Unik kalayan fitur unik 3D Printer. Sacara sadayana mangrupikeun produk téknologi anu anjeun panginten milari 3D Printer anu munggaran janten. Saatos seueur survey sareng Panilitian ngeunaan paménta palanggan, kami ngaluncurkeun mesin ieu di payuneun para pencinta teknologi. Kalayan ngan hiji mesin ieu, anjeun tiasa ngalakukeun FDM Percetakan, FDM Dual Percetakan, ukiran CNC, Ukiran Laser.

ht (1)

Fungsi Laser sareng CNC khusus pikeun mesin ieu jangkungna béda. Kamampuh kerja anu stabil sareng gancang tiasa nambihan langkung senang ku nyetak anjeun. Upami anjeun badé ngamimitian dina karya 3D-dicitak anjeun, anjeun tiasa langsung ngalakukeun sareng printer bébas-rakitan ieu. Sareng nalika anjeun kedah ngalih antara opat fungsi, gampang ngaganti hulu alat ngan ukur sababaraha detik. Janten upami anjeun kedah nyetak proyék dina dua warna sakaligus, anjeun tiasa-teras anjeun tiasa nganggo toolhead CNC pikeun ngukir éta. Kalayan dua setelan ukiran, printer logam ieu ngamungkinkeun anjeun ngukir palastik kai, kulit, karton, akrilik, sareng seueur deui. Printer 3D multifungsi ieu nyetak dina rohangan 180 x 180 x 180 mm, sareng ngalaksanakeun leveling otomatis pinuh.

ht (2)

Naon saur anjeun langkung seueur tina 3D Printer kalayan harga sareng kualitas anu saé sapertos kitu. Kéngingkeun TOYDIY 4-in-1 anjeun dinten ayeuna. Sareng Mulai cetakan munggaran anjeun dina saminggu.

Kami siap tanggung jawab pinuh pikeun perjalanan panjang anjeun sareng 3D Printer kami. Janten naha ningali deui!

Gabung Usum Dinten Ayeuna …….


Waktos Post: Jul-24-2020