EcubMaker lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9001

证书

Tanggal 30 Oktober 2020, Jinhua EcubMaker 3D Technology Co., Ltd. suksés ngaluluskeun Inok sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sareng kéngingkeun "Sertipikat Sertifikasi Sistem Manajemen Kualitas" anu dikaluarkeun ku Shanghai Wozhong Certification Co., Ltd. (nomer sertipikat: 033820Q00599R0S ), janten salah sahiji perusahaan munggaran di industri anu lulus sertifikasi sistem kualitas.

Salaku industri percetakan 3D kamungkinan janten industri énggal-spésifikasi produksi katinggaleun régulasi pikeun langkung ngabakukeun produksi, panilitian ilmiah, penjualan, prosés operasi, kontrol épéktip anu efektif, ningkatkeun pendapatan, ngabentuk manajemén standarisasi, modeu manajemén standarisasi. Kami ngajaga sistem manajemen kualitas IS09001 ti mimiti taun. Anu dituturkeun sacara ketat numutkeun sistem kana standar produksi printer 3D tina perusahaan sareng ningkatkeun kontrol kualitas.

Saatos operasi pangadilan sataun, sistem parantos ningkatkeun kasadaran tanggung jawab sareng kasadaran manajemén sadaya karyawan, ningkat pisan kualitas produk, ngamajukeun standarisasi, prosedural sareng standarisasi manajemén internal perusahaan, sareng nempatkeun yayasan pikeun perusahaan pikeun ngahontal ilmiah anu komprehensif manajemén. Tanggal 30 Oktober 2020, Shanghai sertifikasi co., LTD. Tilu ahli dina operasi sistem manajemen sumping ka perusahaan pikeun évaluasi. Perusahaan kami aktip kerjasama sareng sababaraha departemén, marios panel anu ditinjau langkung rinci ngeunaan sababaraha aturan sareng peraturan sareng file inpormasi anu aya hubunganana. EcubMaker ngalengkepan sadaya prosedur sareng akhirna ngahontal Sértipikat IS090001 pikeun tingkat manajemen kualitas sareng siklus produksi anu luhur.

Kami yakin yén pendirian sareng panerapan sistem manajemén kualitas ISO bakalan ngabantosan perusahaan urang pikeun ngawangun citra perusahaan sareng reputasi dina persaingan pasar, anu ngagaduhan penting pisan pikeun pamekaran jangka panjang urang. Lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001, ditandaan perusahaan urang ngajalankeun numutkeun sarat standar internasional. Kitu ogé kami sanggup ngarobih darajat ilmiah, sareng standarisasi manajemén, supados langkung ningkatkeun kualitas produk, ningkatkeun tingkat organisasi sareng manajemén sareng kontrol kualitas produk, pikeun mekarkeun pasar, pikeun menangkeun konsumén, ngajembaran pangaruh sosial parantos maparin pondasi anu mantep.


Waktos Post: Nov-19-2020