FAQ Kumaha Ngalihkeun Toolheads?

Opat fungsi (FDM tunggal / dual, Laser / CNC) diwangun ku opat hulu alat anu béda (FDM tunggal / ganda, laser / CNC) sareng tilu sét firmware anu sanés (Perangkat firmware anu béda bakal nembongkeun printer FDM 3D / laser 3D printer / CNC 3D masing-masing dina layar) Upami sirah alat dipasang, tapi perangkat lunak B sareng perangkat lunak C dianggo, éta bakal nyababkeun kagagalan peralatan, tampilan bakal alarm, sareng alat-alatna bakal rusak dina kasus anu serius. Dina raraga ngagunakeun alat anu leres, pangguna kedah diajar kumaha ngalihkeun toolhead sareng fungsi firmware kalayan leres sareng épéktip.