FAQ Kumaha cara masang tabung Filament?

"FDM Single: Lebetkeun tabung filamén ngalangkungan ud extruder luhur kana toolhead sareng ogé dina port tube filament toolhead. Béré perhatian anu anjeun lebetkeun kana tungtung handapeun;
FDM dual: Lebetkeun tabung filamén ngalangkungan extruders luhur (1) sareng handap (2) kana sirah alat sapanjang kénca sareng katuhu sirah alat masing-masing, sareng perhatoskeun lebetkeun kana tungtung handapeun.
Laser / CNC: Éta tiasa dianggo tanpa tabung filamén. "