FAQ "Sabaraha fungsi mesin éta? Piraku hulu alatna? "

TOYDIY Ngahijikeun 4 fungsi (FDM percetakan warna tunggal; Percetakan warna dua FDM; Ukiran laser; ukiran CNC), sareng éta dilengkepan opat alat (FDM sirah sirah alat tunggal; FDM alat sirah dua; Laser alat sirah; CNC alat sirah).