FAQ - Naha toolhead henteu manaskeun

1. Meureun tabung manaskeun alat anjeun henteu nyambung pisan sareng toolhead anjeun.
Punten dibongkar alat anjeun sareng parios kawatna upami éta nyambung kalayan leres. Anjeun tiasa ngaleupaskeun teras lebetkeun deui. Teras uji upami éta masih nunjukkeun anu sami.

微信图片_20201229180334

manaskeun tabung

2. Mungkin tabung manaskeun alat anjeun rusak. Anjeun tiasa Ngaganti tabung manaskeun pikeun méréskeun masalah ieu atanapi ngagentos sadaya alat.