FAQ - Kunaon printer henteu otomatis-homing Nyambungkeun sora anu teras-terasan sareng pencét motor

Waleran: Éta hartosna dina bunderan otomatis-imah aya anu lepat.
Kahiji: Punten parios posisi sénsor upami éta dina posisi anu leres sareng slot toolhead tiasa lebet kana sinyal sénsor tanpa sumbatan.

Saatos nuturkeun léngkah ieu upami anjeun masih ngagaduhan masalah anu sami maka teraskeun kana kasus anu kadua.

Kadua:Punten titénan- nalika anjeun alat balik ka bumi sareng pencét motor naha Sensor Beureum anjeun hurung atanapi henteu. Upami éta terang maka éta hartosna sensor ngalirkeun sinyal, kaayaan damel sénsor henteu kunanaon. Upami dina kasus anjeun ngalakukeun hal anu sami dina kasus salajengna

Katilu: Upami lampu sénsor anjeun hampang tetep otomatis-bumi henteu normal maka kawat anjeun panginten tiasa rusak. Punten taroskeun tim Dukungan kami pikeun pangrojong salajengna. Atanapi nganjang ka Toko kami pikeun kéngingkeun bagian ngagantian.