FAQ - Naha Printer kuring nunjukkeun Err MINTEMP PRINTER HALTED Punten ngareset

Waleran: Masalah ieu tiasa kajantenan kusabab tilu alesan di handap ieu:
Alesan 1:Anjeun parantos ngalaksanakeun operasi pindah alat anu salah. Nalika anjeun ngaganti toolhead anjeun panginten anjeun hilap ngarobih toolhead tina menu mesin sareng layar anjeun nunjukkeun toolhead anu salah.

Punten pastikeun anjeun leres-leres ngagentoskeun alat. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun prosés ieu sareng masih ngagaduhan masalah maka ngalih kana alesan salajengna.

pic5

Alesan 2: Meureun thermistor toolhead anjeun henteu nyambung leres sareng toolhead anjeun.
Punten dibongkar alat anjeun sareng parios kawatna upami éta nyambung kalayan leres. Anjeun tiasa ngaleupaskeun teras lebetkeun deui. Tésna upami éta masih nunjukkeun anu sami.

pic1térmistor

Alesan 3:Meureun thermistor toolhead anjeun rusak. Anjeun tiasa Ngaganti térmistor pikeun méréskeun masalah ieu atanapi ngagentos sadaya alat.