FAQ - Kunaon sinar laser kuring henteu katingali saatos léngkah kuring parantos

Waleran:Aya hiji pokus nyaluyukeun pokus dina alat anjeun upami anjeun niténan éta. Anjeun tiasa muterkeun saklar pikeun nyaluyukeun titik fokus. Pastikeun anjeun henteu langsung némpél balok.

pic-11-2Fokus ngaluyukeun dial

Upami masih balok teu katingali maka alat alat anjeun rusak. Anjeun kedah ngagentos ku anu énggal.