FAQ - Kunaon ranjang kuring henteu manaskeun lami

Waleran:Numutkeun logika gcode kami, Sateuacan ngamimitian percetakan FDM - panas nozé kami heula teras ranjang mimiti panas. Dina sababaraha kasus panginten nozel henteu manaskeun kalayan leres sareng henteu dugi ka suhu awal 200-220 derajat, kusabab ieu ranjang henteu manaskeun ogé. Janten anjeun kedah pastikeun yén nozel parantos manaskeun leres sareng ngahontal temp awal.

Upami nozel parantos manaskeun leres masih séép temp henteu ningkat tina layar maka anjeun kedah parios sambungan kawat ranjang tina tukang ranjang. Masih henteu tiasa dianggo maka pilem manaskeun anjeun diperyogikeun pikeun ngagentos. Kusabab meureun éta henteu panas deui atanapi henteu masihan sinyal sénsorna.