FAQ - Kunaon filamén henteu kaluar tina Nozzle? Kunaon extruder bolos / Ngaklik

Waleran:Éta hartosna alat anjeun macét. Anjeun kedah émut yén suhu TOYDIY 4in1 max nozzle urang nyaéta 220 derajat sareng TOYDIY urang ngan ukur nyarankeun nganggo filamén PLA. Upami anjeun nganggo filamén PLA anu meryogikeun langkung ti 220 derajat pikeun nyetak, maka bakal gampang bakiak. Lian ti PLA bakal ngagaduhan masalah anu sami.