FAQ - Naha ukiran CNC henteu sami-sami ngukir permukaanna

Waleran:Toolhead CNC kami henteu ngagaduhan leveling ranjang otomatis sabab bit CNC langkung ageung tibatan usik Leveling. Sedengkeun pikeun kaseueuran ranjang unit sareng panangan sumbu-X ditatar tina pabrik. Tapi kusabab transportasi sareng panggunaan lami-lami panginten tiasa ngalih. Hasilna, nalika anjeun ngukir CNC dina permukaan obyék anjeun henteu diukir sacara seragam. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta-
Mimiti, Anggo skala, gauge Leveling, atanapi hal anu tiasa dianggo pikeun ningali ranjang ditataan ku panangan sumbu-X atanapi henteu. Upami panangan henteu rata sareng ranjang, teras turutan léngkah ieu-

Hayu urang terang upami anjeun masih ngagaduhan masalah sareng permukaan ukiran anu rata atanapi henteu rata.