FAQ - Kunaon Temp temp saleresna henteu 50 derajat saatos nyetak dimimitian

Waleran:Sakumaha anjeun terang TOYDIY 4in1 urang ngadopsi tilu lapisan ranjang magnét, saatos ranjang mimiti panas éta mindahkeun panas laun ka sadaya permukaan anu peryogi sakedik waktos pikeun ngadistribusikaeun sadaya suhu di sakitar tilu lapisan. Ngan ukur titenan lapisan anu munggaran nempel kana ranjang atanapi henteu. Upami lapisan anu munggaran nempel ogé lapisan anu sanés bakal lancar ogé. Suhu bakal ningkat laun sareng ngahontal angka anu saleresna.
Upami ranjang anjeun henteu manaskeun total salaku hasilna éta filamén henteu nempel dina ranjang maka baca tulisan anu sanés perkawis masalah éta.