FAQ - Naon Anu Kedah Kuring Laksanakeun upami gambarna poék teuing atanapi enteng teuing

Waleran:Punten saluyukeun Kacaangan, kontras sareng slip bodas. Upamana upami Gambar teuing poék saatos ngukir, anjeun tiasa ngirangan kacaangan sareng kontras sakedik. Pikeun hasil anu langkung saé anjeun tiasa nganggo gambar PNG sareng latar transparan.