FAQ - Naon anu kuring kedah Laksanakeun upami LCD kuring nunjukkeun kasalahan Probe reset

Waleran:Kasalahan ngareset usik hartosna aya anu lepat sareng bunderan Otomatis anjeun. Sareng otomatis-imah ngumpulkeun sinyal bentuk tilu bagian, kawat sumbu-sumbu X-sumbu, motherboard. Janten upami aya anu lepat sareng tilu bagian ieu bakal nunjukkeun pesen kasalahan. Mangga tingali léngkah niupna pikeun mastikeun bagian mana anu rusak dina kasus anjeun:
1. Mangga hurungkeun hiji mesin sareng pindahkeun arah sénsor sumbu-X (Pencét bagian luar motor) sareng titénan, nalika anjeun ngalirkeun slot alat kana slot sensor upami lampu beureum sénsor hérang atanapi henteu. Upami lampu hérang hartosna sénsorna henteu kunanaon. Aya anu lepat sareng kawat anjeun atanapi motherboard. Upami lampu henteu hurung hartosna éta sénsor anjeun henteu jalan.

pic1

 

 

2. Upami lampu sénsor anjeun hurung teras kawat anjeun kedah diganti. Salaku Motherboard kami hésé pisan ruksak. Janten kamungkinan kawat anjeun goréng. Meureun di sababaraha tempat éta rusak atanapi gagal ngalirkeun sinyal leres.
Mangga kontak Dukungan kami ngeunaan bagian ngagantian.