FAQ - Naon bahan anu didukung pikeun ukiran Laser

Waleran:Alat alat Laser TOYDIY nganggo laser ungu kalayan kakuatan listrik 1500mw, tiasa ukiran laser dina kai, plastik, kulit, karton sareng cangkang anu sanés. Sareng sanggup ngolah warna sareng skala skala abu. Laser toolhead teu tiasa motong bahan.