FAQ - Naon bahan anu dirojong pikeun CNC

Waleran: CNC Toolhead ngagunakeun 385 DC Motor kalayan laju 8000-10000 RPM, jero patung 0.4mm, tiasa ngukir kai, pelat Chevrolet, plastik, akrilik sareng bahan sanés logam. Modél mesin teu kedah ngaleuwihan 3 jam, upami éta bakal mangaruhan umur pakakas.