FAQ - Naha motor kuring beuki panas nalika nyetak

Waleran: Henteu éta henteu. Pemanasan motor urang normal pikeun unggal unit mesin. Upami anjeun damel sareng nyetak waktos langkung ageung éta bakal panas kusabab prosés damel anu tetep. Tapi teu aya anu hariwang ngeunaan éta. Kami parantos ngalaksanakeun sababaraha uji kontrol kualitas kalayan jangka waktu percetakan anu langkung lami. Anjeun tiasa istirahat mastikeun sareng tetep nyetak.