FAQ - Kumaha ngaganti kabel kawat sumbu-X

Waleran: Ngaganti kawat sumbu-X sanés ngagantikeun kawat lami. Kusabab éta hésé pisan ngaleupaskeun kawat aslina sareng ngagentos anu énggal dina tempat anu sami. Anjeun kedah sambungkeun anu énggal ieu ti luar mesin. Punten tingali pidéo na pikeun terang kumaha ngagantikeunana-

Catetan: Punten sambungkeun port kawat énggal dina arah anu leres anu parantos dipidangkeun dina pidéo. Kawat Konéng di tengahna kedah nyambung sareng Sensor sareng kawat bodas dina port tengahna nyambung pikeun motherboard.