FAQ - Kumaha ngirangan masalah jamam filamén pikeun nyetak warna Dual

Waleranana: Bagian tabung Teflon lami kami henteu lancar pikeun nyandak saklar warna dobel. Kami parantos mendakanana ku nganalisis sababaraha tés teras kami ngarobih Teflon sareng ayeuna Teflon dibagi ku dua bagian. Bagian-bagian tabung langkung parah ayeuna sareng tiasa gampang ngalirkeun filaménna tanpa macét. Upami anjeun ngagaduhan Teflon lami jenis tunggal sareng ngagaduhan masalah ieu punten turutan pidéo ieu di handap pikeun ningali kumaha ngadamel Teflon énggal nganggo anu lami sareng ngirangan masalah macet.

pic4

 tube Teflon anyar  vs.  lami Tabung teflon