FAQ - Sabaraha lami pikeun ningkatkeun firmware

Waleran: Ngamutahirkeun firmware tiasa langkung ti 15 menit. Upami butuh langkung seueur waktos kanggo unggah lengkep, punten ngabalikan deui pamutahiran atanapi ngahubungi pangrojong kami.