FAQ - Naha kuring kedah mayar PPN Pajak atanapi biaya anu disumputkeun sanés

Waleran: Anjeun tanggel waler pikeun pajak / bea cukai / PPN jsb upami éta aya. Ieu dumasarkeun kana nilaina barang atanapi jumlah harga produk. Metode peniléyan beda-beda ti nagara ka nagara. Tugasna ogé tiasa bénten gumantung ka nagara ékspor.

Pikeun UÉ:Biaya pajeg / PPN parantos aya dina harga produk.

Kanggo urang: Biaya pajeg / PPN parantos aya dina harga produk.