FAQ - Dupi abdi tiasa nganggo pikeun ngukir permukaan buleud

Waleran:Sateuacan ngukir permukaan naon waé aya sababaraha léngkah pikeun nuturkeun hiji-hiji. Salila toolhead léngkah otomatis-bumi mendakan jangkungna objék ukiran teras ngalih ka jangkungna awal tina permukaan. Upami anjeun hoyong ngukir permukaan buleud moal mungkin pikeun ngalakukeun léngkah ieu. Janten ayeuna sareng TOYDIY urang moal mungkin pikeun ngukir dina permukaan buleud.