FAQ - Naha kuring tiasa ngukir bahan réfléksi sapertos gelas

Waleran:Henteu anjeun moal tiasa ngukir bahan réfléksi. Nyababkeun sinar laser bakal ngagambarkeun liwat gelas sareng tiasa nyababkeun karusakan dina panon anjeun atanapi anu sanés. Janten waspada ieu.