FAQ - Dupi abdi tiasa motong kertas sareng bahan sanés ku ieu

Waleran:Kakuatan Laser kami nyaéta 1500mW, anu sanés laser jenis Profesional pikeun motong bahan naon waé. Prinsip utama ukiran laser na nyaéta ngaduruk permukaan bahan sareng katingali pangaruhna. Kami gaduh perangkat lunak propésional khusus pikeun ukiran Laser ieu.