FAQ - Dupi abdi tiasa ngarobih bit CNC, Naon ukuranana sakedik

Waleran:Anjeun tiasa nganggo bit CNC nganggo Shank Dia 4mm. Aya seueur jinis Bit di pasar pikeun ngukir.