Fantasi II dilampirkeun printer 3d sareng dua extruders

Pedaran pondok:

Duanana ngadukung ABS, PLA, HIPS jeung sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk