download
  • Manual EcubWare 4.2.1

    Unduh versi panganyarna ngeunaan Manual pangguna kami 2020.12.31 dileupaskeun

    Unduh
  • Manual Pamaké TOYDIY 4in1

    Unduh versi panganyarna tina salinan lemes Manual pangguna kami. Manual anyar kalebet Pitunjuk pangguna parangkat lunak New CNC, pamutahiran ngungkulan masalah sareng seueur deui.

    Unduh
  • Eusi Kartu SD

    Kéngingkeun sadaya eusi kartu SD anjeun ti dieu. Kalebet sadaya tutorial sareng matéri penting sanés.

    Unduh
  • TOYDIY_firmware_v1.2.8

    Kitu ogé perangkat lunak, firmware anyar kami ogé ngagaduhan sababaraha parobihan. Ngalereskeun sauyunan layar Old sareng anyar. Pikeun méréskeun masalah tampilan sirah kénca nalika filamén dihapus. Tambahkeun prosedur ukiran CNC énggal.

    Unduh
  • TOYDIYDrive_32bit

    TOYDIY 4in1 driver pikeun 32 sistem operasi. Anjeun kedah masangkeunana upami anjeun badé ningkatkeun firmware anjeun.

    Unduh
  • TOYDIYDrive_64bit

    TOYDIY 4in1 driver pikeun sistem operasi 64 bit. Anjeun kedah masangkeunana upami anjeun badé ningkatkeun firmware anjeun.

    Unduh
  • EcubWare 4.2.0

    Dina vérsi ieu aya sababaraha parobihan utama dina parangkat lunak. Siga: Optimalkeun pilihan modél, Ditambahkeun tombol kanggo nelepon program éksternal, Nambahkeun telepon pikeun muka parangkat lunak ukiran laser, Nambahkeun telepon pikeun muka parangkat lunak ukiran CNC, Antarpamaén dioptimalkeun, Malikkeun fungsi relief, Ngaronjatkeun kagancangan, Ukuran mesin anu dirobih, Dioptimalkeun percetakan online, Tombol sambungan port serial ditambihan.

    Unduh