Janten Distributor

Formulir Pendaptaran / Agén anu ngadaptar

Nami perusahaan (segel   Nagara  
Alamat  
Tel   Fax   Situs wéb  
Pangkat   Daérah penjualan   Tugas penjualan  
Status kauangan
Didaptarkeunibukota          Dana operasional  
AlamatTel  
Bank sareng akun   Nomer ID Wajib Pajak  
Perputaran dina tilu taun ka pengker  2014 2015 2016  
       
Jumlah pagawé
Total padamel Gerentes Penjual Téknik Anu sanésna
         
Inpormasi perusahaan
Daérah kantor   Pasipatan Ngawangun diri 口 Nyéwa 口
Tembongkeun toko Leres 口 Henteu 口 Daérah Pasipatan Ngawangun diri 口 Nyéwa 口
Kepala sekolah sareng kontak
Ménéjer umum   Kepala sekolah   Usaha / pameseran  
Produk
Jenis Merk sareng modél Dijual taun kamari Modeu penjualan
       
       
Profil Perusahaan 

NgagantelkeunSértipikat pendaptaran perusahaan anu aya hubunganana; fotokopi KTP tina wakil légal

Email ka kami: Ecubmaker@zd3dp.com