Janten Reseller

Be-a-Reseller_01(1)
Be-a-Reseller1_04
Be-a-Reseller3_03

Gawé babarengan

Be-a-Reseller3_03

      Ku kamekaran téknologi percetakan 3D, aplikasi printer 3D beuki populér di kahirupan masarakat sadidinten. Sigana kasempetan anu saé pikeun milarian artos sareng ngawangun karir anjeun di dunya anu énggal. Janten salah sahiji pabrik anu pangpayunna di Pasar percetakan 3D, kami ngalaman dina panilitian, pamekaran sareng pamasaran. Dina raraga mempermudah jalma pikeun nyenangkeun pikaresepeun printer 3D, sareng ngajantenkeun langkung merenah pikeun penggemar EcubMaker 3D kami nganggo printer, EcubMaker milari dealer, distributor, sareng reseller sadunya! Kusabab, konsumén urang ngaliput sadayana profesi sareng padagangan, sapertos grosir, pengecer, praktisi pendidikan, sareng sajabana. Henteu janten masalah gaduh kahoyong ngamimitian usaha anjeun nyalira, atanapi anjeun gaduh ide anu saé ngeunaan printer 3D. Upami anjeun pikir anjeun ogé ngalaman pikeun ngajalankeun mérek nyalira. Jasa OEM sayogi. Anjeun disambut pikeun ngiringan kami saat ieu. Salaku perusahaan panilitian sareng desain utama percetakan 3d, kami salawasna ngutamakeun kualitas, fokus dina ngadamel printer anu pangsaéna kalayan kinerja tinggi, sareng nawiskeun jasa anu pangsaéna pikeun sadayana. Anjeun sadayana disambut pikeun ngajual produk kami. Tujuan kami nyaéta ngantepkeun kapercayaan anjeun janten kabeungharan. Kami hoyong kéngingkeun kaayaan win-win sareng ngawangun hubungan jangka panjang.

1. mérek Kauntungan:

      EcubMaker 3D Technology, anu didirikeun taun 2013, ngahususkeun kana ngahijikeun panalungtikan printer 3d, desain, sareng perdagangan sacara gembleng. Salaku tambahan, video évaluasi printer EcubMaker parantos ningalian ratusan rébu tina YouTube. Seueur halaman wéb percetakan 3D anu propésional parantos ngaevaluasi pisan printer kami, dipeunteun salaku merk nilai paling saé sababaraha kali, sapertos Gadget Flow, Roboturka, 3Dpc.com sareng sajabina.

Desain
%
Pangwangunan
%
Merek
%

2. Téhnologi sareng Dukungan Jasa

Merek
%
Pamasaran
%

      Tim EcubMaker R&D insinyur terampil pisan ngagaduhan pangalaman téknis anu jero dina percetakan 3D anu disayogikeun pikeun nyayogikeun téknologi propésional. Samentawis éta, layanan purna jual anu pangsaéna ogé disayogikeun ku spesialis EcubMaker 3D. Kami gaduh tim jasa purna jual kualitas tinggi kami sorangan, taat kana konsép "Perkara Pelanggan" kalayan sistem jasa standarisasi efisiensi tinggi, genah, sareng transparansi. Sajauh ieu kami gaduh reputasi tinggi dina dukungan Saatos diobral kami kusabab réspon gancang sareng kerjasama ramah aranjeunna.

3. Kualitas Dijamin

      Sadaya produk kami parantos lulus seueur kualitas internasional sareng bijil lingkungan sapertos FDA, CE, FCC, sareng ROHS, sareng sajabana Kami parantos netepkeun tilu tujuan dina perusahaan. Sadaya bagian anu diuji sababaraha waktos sateuacan éta dipak sareng tim kontrol kualitas anu ngalaman kami ngaliwat tés jangka panjang pikeun unggal printer pikeun mastikeun nyetélna. Pikeun ngahontal bagian bungkusan akhir unggal printer kedah lulus unggal tés kontrol kualitas upami teu urang kirimkeun ka departemen pembuatan ulang. Kotak dipak kalayan Styrofoam kualitas luhur pikeun nangtayungan printer tina kapindahan tinggi sareng éta kedah ngaliwat tés ketahanan sateuacan siap dikirim. Janten saha waé tiasa yakin yén printer bakal dugi ka tempat éta tanpa rusak internal ku transportasi.

Be-a-Reseller5_03
Be-a-Reseller6_03
Be-a-Reseller7_03
Be-a-Reseller8_03

4. Harga Ékonomi

Be-a-Reseller9_07

      Kami yakin yén Printer kami kanggo unggal kategori jalma. Kami henteu pernah mikirkeun pikeun aspék pelanggan anu tangtu. Janten pikirkeun harga numutkeun kauntungan minimal sareng pasihkeun jasa anu pangsaéna pikeun masing-masing bagian. Harga produk kami jauh langkung mirah tibatan printer kategori ayeuna sami-sami. Kusabab urang milari bisnis lami, urang hoyong kéngingkeun kapercayaan sanés ngan ukur mikirkeun kauntungan. Anu diarepkeun ku EcubMaker nyaéta pikeun mempermudah sadaya jelema terang ngeunaan téknologi percetakan 3D sareng mikaresep kalayan senang-senang ngimpikeun impianana pikeun kanyataan. Tong ragu ngahubungi kami pikeun harga borongan upami diperyogikeun jual beuli. Ku kauntungan beuli ageung sareng manajemén ranté suplai anu maju, EcubMaker sacara sakedik ngirangan biaya produk pikeun mastikeun kauntungan tina dealer, supados ngabantosan pangguna akhir ngahémat artos.

Naon anu urang ngarepkeun ti anjeun?

• Kagungan pamahaman anu langkung saé ngeunaan Printer anu anjeun pikahoyong.

• Caritakeun ngeunaan rencana bisnis anjeun sareng perusahaan anjeun.

• Migawé bareng kalayan kami ngeunaan harga. Salaku urang salawasna nawiskeun harga paling tiasa ditawarikeun ka anjeun.

• Ngamajukeun brand sareng budaya percetakan 3D urang aktip.

• Upami anjeun resep kana dropshipping, kami pisan tulus pikeun kerjasama sareng anjeun.

Kumaha cara nerapkeun?

Tulis di dieu: Sales01@zd3dp.com

Hubungi kami sanaos email ieu. Bébas pikeun nyaritakeun ngeunaan anjeun sareng kumaha urang tiasa ngembangkeun hubungan bisnis jangka panjang. Kami ngarepkeun email anjeun. Anjeun bakal kéngingkeun balesan pas urang nampi. Hatur nuhun pisan kana waktos na.