FAQ Pengecualian otomatis-bumi

Pangecualian otomatis-bumi:
1. Otomatis-bumi, leveling otomatis, X-axis motor jitter;
2. Otomatis-homing sareng leveling otomatis, sirah alat sok pencét x motor sareng ngadamel sora "klik klik", sareng lampu saklar watesna henteu hurung;
3. Otomatis-imah sareng saluyukeun sacara otomatis. Hulu alat sok pencét x motor sareng ngadamel sora "klik", sareng lampu saklar wates hurung;
4. Otomatis-imah sareng saluyukeun sacara otomatis. Hulu alat sok pencét papan lampu;
5. Otomatis-bumi, leveling otomatis, sirah pakakas parantos pencét platform percetakan;
6. Otomatis-tingkat bumi sareng leveling otomatis, layar tampilan ngalaporkeun kasalahan "error usik reset" sareng sumbu x turun, sareng nozél pencét dina pelat magnét lemes, nyababkeun karusakan dina pelat magnét lemes;
7. Pelat lemes dirusak ku jarum magnét nalika pencét nol;
8. Balik deui ka nol, leveling otomatis, blok sensor sirah alat teu tiasa pencét papan lampu;
9. Balik deui ka nol sareng saluyukeun sacara otomatis, sumbu Y sok mangaruhan y motor sareng damel "klik klik" disada;
10. Balik deui ka nol sareng saluyukeun sacara otomatis. Hiji sumbu sumbu-x, sumbu-Y sareng sumbu-z henteu gerak;
11. Balik deui ka nol, leveling otomatis, sareng balikan deui mesin;

"Nalika sumbu-X tina toolhead tina printer TOYDIY 4in1 3D mundur ka nol di Auto-home motor x-axis kedah ditabrak pikeun ngaluarkeun blok sensor toolhead sareng memicu sél wates sumbu x dina waktos anu sasarengan.
Ku alatan éta, nalika toolhead diganti atanapi disaluyukeun, sensor wates sumbu-x henteu tiasa dipicu atanapi blok sensor sirah alat teu tiasa diangkat.
Alesan khusus tina masalah ieu nyaéta: saatos sirah alat pencét motor sumbu-x, éta moal lirén sareng teras-terasan mogok sumbu x ka katuhu. Masalah sanésna nyaéta nalika sirah alat balik deui ka bumi otomatis ka katuhu, éta parantos lirén ngalih, tapi blok tekanan sénsor alat teu acan bouncing. Sareng dimungkinkeun pikeun ngabalikan antar muka layar.
Dina hal ieu, éta tiasa direngsekeun ku cara ieu:
1. Kusabab sensor sénsitip kana lampu, punten mastikeun yén teu aya lampu langsung anu kuat di sakitar mesin;
2. Saluyukeun posisi sénsor wates X, tingal tautan pidéo, lalajo tina 1:16 menit;
3. Aya sénsor cadang dina kotak aksésori, anu tiasa digentos;
4. Upami tilu padika di luhur henteu ditarima, mangga kontak Dukungan kami. "