Pitunjuk Pendaftaran Afiliasi

Ieu pituduh gancang pikeun ngamimitian salaku apiliasi:

Nyiptakeun akun apiliasi

Annotation 2019-11-30 020557

Asup kana akun afiliasi anjeun

Jandéla anu muka nalika anjeun lebet kana akun afiliasi anjeun disebut dasbor afiliasi. Dasbor salaku panel kontrol pikeun akun anjeun.

Annotation 2019-11-30 0324400

Apdet profil anjeun

  • Pikeun ngapdet profil anjeun buka Setélantab. Di dieu di bagian Profil, anjeun tiasa ngeusian detil anjeun sapertos halaman wéb, akun Facebook, akun Instagram, cekelan Twitter, atanapi saluran YouTube.

  • Ogé, atur modeu pamayaran anjeun dina Setélan pamayaran bagian.

Saatos ngeusian rinci perlu. Anjeun tiasa ngamimitian ku promosi.

Annotation 2019-11-30 032602

Pariksa detil rujukan anjeun:

Di dieu di tab Imah,

  • Anjeun tiasa ningali anjeun URL rujukan, yén anjeun bakal dibagi dina promosi anjeun. Anjeun ogé bakal ningalikode kupon upami éta parantos dipasihan ku sudagar.

  • The struktur komisi bakal nyayogikeun anjeun rinci ngeunaan komisi anu parantos disiapkeun ku sudagar pikeun rujukan.

  • Di kasimpulan, anjeun tiasa ningali jumlah rujukan, pesenan, persentase konvérsi, nilai penjualan, sareng penghasilan anjeun pikeun rujukan.

  • The detil méja méréskeun inpormasi sapertos tanggal pesenan (disimpen nganggo rujukan anjeun), mesen, jumlah order, sareng komisi anu dipihkeun dina paréntah.

Annotation 2019-11-30 0324400

Ngahasilkeun tautan afiliasi pikeun produk & nganggo asét média

  • Dina pakakas pamasaran bagian, anjeun tiasa ngahasilkeun tautan afiliasi pikeun produk anu anjeun hoyong promosikeun, anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku némpelkeun tautan URL produk ti toko dina kolom anu ditangtoskeun. Tautan bakal dihasilkeun gigireun éta anu teras tiasa dianggo dina promosi.

  • Di dieu anjeun ogé tiasa parios di aset média anu parantos disayogikeun ku para padagang sareng nganggona numutkeun promosi anjeun.

Annotation 2019-11-30 032458

Ringkesan pamayaran

Dina bagian pamayaran, anjeun tiasa ningali kasimpulan pamayaran anjeun, anu bakal nunjukkeun jumlah mayar ka anjeun pikeun rujukan anjeun, jumlah anu ditunda anu kedah dibayar, sareng pamayaran anu terakhir anu parantos réngsé.

Aya ogé bagian detail anu bakal nunjukkeun inpormasi pamayaran sanés.

Annotation 2019-11-30 032532

Mimitian Promosi

Akhirna, saatos nyetél sareng akrab sareng akun afiliasi anjeun, anjeun tiasa ngamimitian promosi ku ngagunakeun tautan rujukan atanapi kode kupon anu ditugaskeun ka anjeun.