Tentang Kami

Hayu Urang Gampang Cube

Kami komitmen pikeun nyandak téknologi Percetakan 3D anu pas anu tiasa masihan sumbangan
dina industri pikahareupeun sareng nyumponan kabutuhan pelanggan.

about-us21_03

      Kusabab didirikeun taun 2013, Kami ngembangkeun sababaraha séri printer 3D desktop kualitas luhur sapertos Fantasi. Saatos kéngingkeun kasuksésan dina séri Fantasi tujuan kami salajengna nyaéta pikeun ngembangkeun hiji hal anu tiasa nyumponan kabutuh panyipta anu resep ngagaduhan mesin anu tiasa ngalakukeun sababaraha fungsi. Kitu ogé anu tiasa ngahémat artos sareng waktos pikeun ngalihkeun mesin kana mesin. Tungtungna, urang ngahontal udagan urang. Dina 2019 Kami ngaluncurkeun 4-in-1 3D Printer munggaran di dunya anu namina: TOYDIY 4-in-1. Anu kalebet FDM warna tunggal, FDM warna ganda 3D Percetakan, ukiran Laser, ukiran CNC kalayan fitur propésional anu sanés.

      Kami gaduh langkung ti 10 anggota dina tim P&P. Sadayana ngudag impian pikeun ngabaru hal pikeun konsumén biasa ka konsumén biasa tambahan. Aranjeunna nekad pikeun ngadamel naon waé anu tiasa dianggo ku mahasiswa. kolot umur tengah atanapi bahkan hobi pensiunan. TOYDIY 4-in-1 mangrupikeun conto anu sampurna pikeun ngabuktikeun kasatiaan aranjeunna. Ngembangkeun parangkat lunak sadayana-dina hiji parangkat lunak janten tantangan gedé pikeun aranjeunna. Saatos ngalangkungan fase anu sesah urang ngalakukeun éta. Ayeuna TOYDIY mangrupikeun 3D-Printer 3D alat anu dioptimalkeun pinuh anu meunang seueur haté anu resep tech.

about-us22_03
about-us_03

Kaunggulan mérek

Perusahaan Ngembang sareng Reputasi Tinggi Gawe sareng Printer 3D Multi-alat Teknologi Anyar. Harga rélatif murah Dibandingkeun sareng mérek anu sanés, tapi henteu pernah kompromi sareng kualitas.

about-us2_03

Kauntungan Produksi

Langkung ti 5000 perusahaan basis basa. Kapasitas produksi bulanan ngaleuwihan 500 lembar 2 garis uji propésional

about-us1_03

Kauntungan P&P

Langkung 20 anggota R&D propésional. Ningkatkeun investasi dina panilitian sareng pamekaran produk.

about-us3_03

Kauntungan saatos-Diobral

Kami gaduh tim dukungan sumanget ngora pikeun dukungan online real-time Max 4 laju réspon gancang 4 Dukungan pidéo pikeun sadaya jenis solusi masalah Peunteun luhur pikeun Dukungan online ti pangguna anu tos aya.

about-us_03

20+

Patén-patén sareng Hak Cipta
about-us1_03

50+

Pagawe
about-us2_03

1000+

Kapasitas bulanan
about-us3_03

5000+

Daérah bengkel
about-us23_03

Aya seueur cara pikeun ngahubungi kami. Tulis kami naon waé ngeunaan quest anjeun. Kami salawasna sareng anjeun pikeun nyayogikeun layanan pangsaéna. EcubMaker Percaya kana kapuasan pelanggan. Pasihan kami kasempetan pikeun ngalayanan anjeun.

Pikeun Permintaan Umum:

Pikeun Penjualan Enquiry:

Permintaan Pendukung:

Pikeun Panilitian Anu Resensi:

EcubMaker@zd3dp.com

Sales01@zd3dp.com

Support@zd3dp.com

Market05@zd3dp.com

Tuturkeun kami dina Média Sosial kami pikeun ngamutahirkeun ngeunaan Produk sareng tawaran Anyar kami.

证书