Filamén PLA —- diaméterna 1,75mm

Pedaran pondok:

EcubMaker 3D Printer PLA filamén 1,75mm Diaméterna +/- 0,02mm Toleransi


  • warna: hideung / biru / hejo / biru / bodas / sliver / beureum
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    1 2 3 4 5 6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk