4 Modul Fungsional Anu Silih Tukeur

TOYDIY 4-in-1 3D Printer

Dipikacinta ku Komunitas 5000+ Pangguna

Jeff Collins

Saatos maca ngeunaan printer anu sanés sareng tiasa nganggo sababaraha, kuring béjakeun ka jalma yén ieu printer 3D pangsaéna pikeun diajar sareng diajar. Teras angkat ka printer anu langkung ageung upami ngawangun rohangan alit teuing. Kuring nganggo pikeun tujuan bisnis sareng cinta kuring mesin ieu pisan.

Jim Holden

Abdi henteu lami teuing pikeun diajar sababaraha hal anyar!
ToyDIY 4 in 1 abdi tiasa dianggo saé pisan!
Panangan GoPro dipasang rada rapuh sareng infill 15% janten kuring naékkeun janten 50% ... ogé temp filament ningkat nepi ka 210 C.
Kuring diajar ngareureuhkeun cetak sareng pita rakit ka handap salaku asuransi ningkat pikeun adhesi ranjang.
Laser bener-bener ngagedéan imah kuring anu nangtung di iPad.

Sauli Toivonen

Ieu sababaraha gadget leutik anu kuring rencanakeun sareng dicitak: klip sambungan kabel pikeun nahanna di luhur radiator. Dengdekkeun anyar singkatan pikeun keyboard kuring. Pelat anu katingali lucu nyaéta nyeri otot sareng pereda stres, anjeun ngurut titik nyeri ku sudut pelat anu cocog.

Joseph Carson

Butuh kotak listrik buleud, cukup nyetak hiji. Printer dicitak rakit dina hiji warna ku nyalira ngamuat sareng ngabongkar filamén kabutuhan. Basa magnét anu hebat. Sadayana ngan ukur pisah sareng teu upaya.

Joefritz Zamarro

Masker Wajah parantos siap! Bagja damel hal anu manpaat dina waktos ayeuna.

Jennifer Thorup Whitmer

Program laser énggal ngadamel pembakaran anu langkung saé sareng langkung bersih! Hatur nuhun pikeun program anu parantos ditingkatkeun!

Goldens Junkyard Farm

Éta gancang sumping sareng praseembeled. Gampang pisan dianggo sareng anu langkung ti éta kuring pisan punten dikurangan saur kuring sigana leungit hiji sirah printer 3d tunggal sareng kuring hoyong aya bahan pembelajaran anu langkung jero ngeunaan sisi parangkat lunak. Kuring nambahan ulasan kuring sorangan dina YouTube sareng anjeun tiasa tingali sirah lazer damelna saé pisan.

Molly Huang

Bang terus !! Sanaos ieu mangrupikeun 3D Printer munggaran kuring- Kuring henteu kantos ngalaman seueur masalah pikeun ngalaksanakeunnana. Ngan butuh sababaraha jam kanggo terang ngeunaan 4 fungsi hiji-hiji. Rengse sadayana uji coba nyayogikeun dina kartu SD. Sareng sadayana kuring tiasa nyarios éta jempé impresip.
Sateuacan badé rinci deui kuring hoyong nyebatkeun éta- palayanan pelangganna saé. Kuring ngahubungi aranjeunna pikeun kabingungan nalika panggilingan CNC. Sareng aranjeunna ngawaler sakedap sareng detil anu ditangtoskeun. Éta karya anu saé!

Don Kakuatan

Sajauh ieu kuring parantos nyobian uji coba normal sareng satengahna nyetak 30 jam. Printerna sumping gancang tina Amazon, sareng éta dikemas ogé. Henteu aya anu rusak nalika kuring muka kotak sareng gampang dibongkar. Hal éta ditutupan ku busa pikeun nyegah gerakan, sareng sadaya sirah dina bungkus gelembung. Gampang dibuka ogé.

Phil Nolan

Sababaraha minggu ka pengker sobat pangsaéna mah Molly ucing maot. Abdi hoyong ngadamel sakedik peringatan kanggo anjeunna sareng ogé kedah nganggo sadayana tilu fungsi ToyDIY.

Jeffery C

Kuring sanggup ngagunakeun printer ieu kaluar tina kotak kalayan henteu aya masalah. Abdi mésér ieu dina bulan Pébruari taun 2020 kanggo dianggo pikeun proyek sakola. Kuring henteu terang nanaon tentang percetakan 3D, laser etsa atanapi ukiran CNC.
Kuring memang ngagaduhan masalah sabulan atanapi langkung dina sirah print 3D sareng dikirim gancang pisan.
Perusahaan gancang ngaréspon patarosan sareng pasualan nalika dinten damel di Cina, janten aya reureuh alit dina waktos tanggapan. Tapi aranjeunna ngaréspon gancang ngemutan bédana waktos.

Rockey

Sae pisan printer! Sajauh ieu ngan ukur nyiptakeun sidik filamén, tapi sapertos video, muatkeun file teras pencét tombol na. Salajengna kuring bakal nyobian fungsi laser.

Mateus Himes

Kuring sok hoyong printer 3-in-1 (kalayan percetakan FDM, ukiran CNC, sareng ukiran laser) tapi kaseueuran mesin ieu mahal pisan. Janten nalika kuring mendakan printer 4-in-1 anu langkung mirah tibatan anu sanés, kuring mutuskeun pikeun milari éta sareng ningali naon anu kuring pikirkeun dina mesin éta. Sareng kuring rada resep kana pameseran kuring.

Ecubmaker 4-in-1 Printer asalna rangkep kalayan saé pisan. Aya sababaraha kotak anu langkung alit, anu dilabélan dina jero kotak ageung- di jero kotak ieu anjeun tiasa mendakan 4 hulu alat, filamén, wadah filamén, sareng alat / bagian. Di jero kotak ageung anjeun tiasa mendakan awak printer, parantos dirakit. Printer ieu meryogikeun pangumpulan minimal- anu kedah anjeun lakukeun nyaéta masang sirah alat anu diperyogikeun sareng mimitian nyetak! Sateuacan nganggo printer, kuring hoyong ningali sacara jero dina printer sareng struktur na.

Diane Murray

Pamakéan mesin ieu seueur. Éta pisan sababna naha kuring resep 3DPrinter kuring. Abdi henteu kedah hariwang ngeunaan 4 fungsi anu dipibanda deui. Sareng kualitas fungsi-fungsi éta saé pisan.
Fitur leveling otomatis ngabantosan kuring pikeun ngalaman masalah percetakan. Platform henteu kantos janten panas kusabab téknologi nyerep panas. Janten kuring tiasa sacara gampang nyandak Percetakan 3D kuring pas réngsé.
Sareng hiji hal anu langkung penting nyaéta, éta henteu kedah merakit, mesin pra perakitan na. Ayeuna aya sababaraha mesin anu masihan jenis sistem ieu.
Parangkat lunak pikeun ngarancang éta nyayogikeun, ogé euyeub pisan ku kontén. Abdi tiasa sacara gampil ngédit atanapi ngararancang modél kuring nganggo perangkat lunak ecubware.
Kuring bakal nyarankeun sadayana kanggo mésér mesin ieu, sabab murah pisan ku ngabandingkeun sareng seueur fitur sareng fungsi sateuacanna.

James Bacon

Digawé hébat! Sadayana dugi ogé diiklankeun. Sajauh ieu laser ukiran paling sareng leres-leres resep pangaruhna tina mesin leutik ieu. Kuring mawa sababaraha filamén pelangi méméh printer kuring dikirimkeun. Pikeun anu munggaran panggunaan ngagaduhan hasilna anu saé. Kuring miharep aya seueur anu mendakan sareng diajar.

Josh Walter

Milarian printer 3d kanggo mésér ulang taun putra abdi. Candak sababaraha dinten pikeun mutuskeun sareng akhirna nyandak 4in1 ieu. Pantes pisan! Damel sababaraha minggu pikeun nyobaan percetakan 3d sareng laser sababaraha lokét kai kuring. Kuring mendakan laser pikaresepeun pisan kanggo dianggo, sanaos kuring ngalihkeun printer ka garasi kanggo panyalindungan tambahan!

Mike Anderson

Rengse proyek munggaran kuring sareng Toydiy 4in1. Dicitak sababaraha bagian sareng dirakit babarengan. Sanaos sababaraha kagagalan usaha kusabab masalah setélan, tapi saatos paguneman alit ku dukungan éta dibereskeun. Sakabehna kuring resep printer ieu.

Tentang Kami

Ecubmaker Set balayar pikeun minuhan impian Makers. Salaku salah sahiji perusahaan mimiti maju pikeun ngembangkeun Printer 3D Multi-fungsional, EcubMaker muji pikeun inovasi sareng kualitas standar na.

Kusabab didirikeun taun 2013, Kami ngembangkeun sababaraha séri printer 3D desktop kualitas luhur sapertos Fantasi. Saatos kéngingkeun kasuksésan dina séri Fantasi tujuan kami salajengna nyaéta pikeun ngembangkeun hiji hal anu tiasa nyumponan kabutuh panyipta anu resep ngagaduhan mesin anu tiasa ngalakukeun sababaraha fungsi. Kitu ogé anu tiasa ngahémat artos sareng waktos pikeun ngalihkeun mesin kana mesin. Tungtungna, urang ngahontal udagan urang. Dina 2019 Kami ngaluncurkeun 4-in-1 3D Printer munggaran di dunya anu namina: TOYDIY 4-in-1. Anu kalebet FDM warna tunggal, FDM warna ganda 3D Percetakan, ukiran Laser, ukiran CNC kalayan fitur propésional anu sanés.

Kami gaduh langkung ti 10 anggota dina tim P&P. Sadayana ngudag impian pikeun ngabaru hal pikeun konsumén biasa ka konsumén biasa tambahan. Aranjeunna nekad pikeun ngadamel naon waé anu tiasa dianggo ku mahasiswa. kolot umur tengah atanapi bahkan hobi pensiunan. TOYDIY 4-in-1 mangrupikeun conto anu sampurna pikeun ngabuktikeun kasatiaan aranjeunna. Ngembangkeun parangkat lunak sadayana-dina hiji parangkat lunak janten tantangan gedé pikeun aranjeunna. Saatos ngalangkungan fase anu sesah urang ngalakukeun éta. Ayeuna TOYDIY mangrupikeun 3D-Printer 3D alat anu dioptimalkeun pinuh anu meunang seueur haté anu resep tech.

Pikeun neraskeun kontribusina ieu dina industri percetakan 3D sareng kamajuanana kami dijanjikeun masihan saratus persén urang. Kami damel supados hirup pangguna langkung gampang. Kami hoyong anjeun ngiringan sareng janten salah sahiji anu percanten kana inovasi sareng parobihan pikeun umat manusa.

  • 20+

    Patén-patén sareng Hak Cipta

  • 50+

    Pagawe

  • 1000+

    Kapasitas Bulanan

  • 5000+

    Area Bengkel